ŞIRNAK / MERKEZ - Gazipaşa İlkokulu

Okulumuzda eTwinning Projeleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor !

Okulumuzda eTwinning Projeleri Öğretmen ve Öğrencilerimizin Katılımlarıyla Devam Ediyor !

16-03-2022

Geleceğe yön veren çocukların küresel çağa ayak uydurmaya çalışırken değerlerinden uzak kalmaması için değerlerin benimsenmesi, günlük hayata aktarabilmesi, mevcut neslin değerlerini öğrenip sahip çıkmasıyla geleceğe daha bir umutla bakacaklarına inanıyoruz. 6-11 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik yapılacak olan projemiz ile istendik yönde duygu ve davranışların kazanımı için öğrencilerde daha erken yaşlarda yapılacak değerler eğitimi çalışmalarının sonraki gelişim dönemleri için bir ön hazırlık olarak tanımlanmasını önemli buluyoruz. Bu hedeflerle değer çalışması olacak şekilde 5 (beş) değerin (yardımlaşma, temizlik, arkadaşlık, adalet, sevgi) çeşitli etkinlikler ile değerler eğitimi çalışmalarının yapılması planlanmaktadır.

16-03-202216-03-2022

Yayın: 16.03.2022 - Güncelleme: 16.03.2022 10:41 - Görüntülenme: 298