ŞIRNAK / MERKEZ - Gazipaşa İlkokulu

SIDDIK ÖGEL - Okul Müdürü

Sıddık ÖGEL,1986 yılında Şırnak İlinin İdil İlçesinin Teke Köyü’nde doğmuştur. İlk ve orta okulu köy okulunda tamamlamış olup, liseyi Şırnak Merkez Anadolu lisesinde okumuştur. Van Yüzüncü yıl Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur.

2012 yılında ilk görev yeri olan Şırnak/Merkez Orhan Uysal İlkokuluna atanmıştır. Daha sonra 4+4+4 kapsamında ataması Mehmet Emin Acar İlkokulu’na çıkmıştır.2016 yılı sonuna kadar bu okulda eğitim verdikten sonra 2017-2018 Eğitim -Öğretim yılı itibarıyla  Gazipaşa İlk/Ortaokulu’nda Görevlendirme ile Müdür  olarak görev yapmaya başladı.2019 yılından itibaren  kadrolu Müdür olarak görevine devam etmektedir.

Temel Prensibini İyi insanlar yetiştirmek üzerine kuran Sıddık ÖGEL, Başarılı öğretmenler, avukatlar,doktorlar,mühendisler  vs. yetiştirmek değerli bir iştir.Fakat asıl olan Vicdan sahibi bireyler yetiştirebilmektir diye düşünmektedir.